Bruduppsättning inför din stora dag

 

Går du i bröllopstankar? Vi på storgatan 29 erbjuder en skräddarsydd bruduppsättning utifrån dina förutsättningar och önskemål. En av de viktigaste dagarna i livet är bröllopet och vi vill att du ska känna dig extra vacker. Våra frisörer bär på en hög kompetens, kreativitet och brinner för personlig service. Vårt mål är att ge dig en helhetsupplevelse som överträffar dina förväntningar. Vi vill att du ska känna dig fantastisk på din bröllopsdag.

 

Bruduppsättning hos oss

På Storgatan har vi lång erfarenhet av olika bruduppsättningar. Vi hjälper dig gärna med inspiration och olika förslag till vad som passar dig och din brudklänning. Vi hjälper dig att skapa en unik bruduppsättning inför din stora och viktiga bröllopsdag.

 

Förberedelse

Vi bokar in dig på en tid för konsultation några veckor innan bröllopet där vi går igenom olika idéer och önskemål. Därefter behöver vi boka ytterligare en tid för provuppsättning av bruduppsättningen vi tillsammans kom överens om. Vi vill att du ska känna dig trygg och avslappnad när du vänder dig till oss. Våra utbildade frisörer har lång erfarenhet av olika frisyrer och stilar. Du kan vara säker på att du är i goda händer hos oss på Storgatan 29.

 

Vi lyssnar på dig

Våra frisörer är lyhörda och kreativa som tillsammans med dig skapar en unik bruduppsättning efter dina förutsättningar och önskemål. Vårt mål är att du ska känna dig extra vacker på din stora dag. Vilken bruduppsättning funderar du på? Kontakta oss så kan vi tillsammans komma fram till ett förslag som passar dig.

 

Storgatan 29 – din personliga frisörsalong

På Storgatan 29, mitt i centrala Växjö möts du av frisörer med hög kompetens och som brinner för personlig service. Hos oss står kunden alltid i fokus och vårt mål är att på ett kreativt sätt inspirera dig som kund. Vi vill att du ska känna dig trygg och avslappnad när du vänder dig till oss. Vi hjälper dig att skapa en unik bruduppsättning inför din stora dag.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress