Färgning för alla förutsättningar och önskemål

 

Går du i tankarna om att göra en färgförändring? Storgatan 29 hjälper dig med färgning utifrån dina önskemål oavsett om det är en lite mindre eller större förändring du vill göra. Våra frisörer har bred kompentens och en lång erfarenhet av olika färgbehandlingar till olika hårtyper. Vi kommer gärna med tips och inspiration på olika färger och nyanser som vi tror skulle passa dig. Vårt mål är att ge dig en helhetsupplevelse som överträffar dina förväntningar.

 

Färgning av hög kvalité

Vi hjälper dig att skapa en personlig och unik färgning utifrån dina förutsättningar och önskemål. Våra välutbildade frisörer hjälper dig med rådgivning om vilken färgbehandling som passar just dig och ditt hår. För oss är det viktigt att det ska finnas produkter för alla, inom både styling och hårvård efter färgning. Vi arbetar med kända hårprodukter i alla våra behandlingar för ett hållbart resultat. Hos oss får du dessutom den senaste färgningstekniken för att ge dig ett fantastiskt slutresultat av hög kvalité.

 

Vi lyssnar på dig

Oavsett om du är intresserad av att göra en mindre eller större förändring så hjälper vi dig. Fundera gärna på vilken förändring du vill göra med ditt hår. Vill du bara färga utväxten eller vill du ha en större förändring? Vi hjälper dig gärna med tips och inspiration på olika färger och nyanser som vi tror skulle passa dig.

 

Storgatan 29 – din personliga frisörsalong

På Storgatan 29, mitt i centrala Växjö möts du av frisörer med hög kompetens och som brinner för personlig service. Hos oss får du personlig service och skön stämning i en trivsam miljö. Hos oss står kunden alltid i fokus och vårt mål är att på ett kreativt sätt inspirera dig som kund. Vi hjälper dig med färgning i olika färger och nyanser efter dina önskemål.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress